Prima pagină · întreabă primarul · Turism · Albume foto 23 Iunie 2018
Conectare
Utilizator

Parola


Recuperare parolă
Lugojul.ro
Municipiul Lugoj
Informaţii utile
Parteneri
Curs valutar
Vremea la Lugoj
Harta Lugojului
Harta Lugojului
Fluxuri RSS
Izolarea locuintelor
Meniu navigare: » Prima pagină » Sesizari » Izolarea locuintelor

Sesizare:
D-le Primar va invit pe Splaiul 1 Decembrie sa vizionati blocul D-lui Profesor Gheorgita,sa urmariti ce aspect are complet izolat si zugravit in comparatie cu alte blocuri facute pe jumatate dupa posibilitatile locatarilor,aceasta ar trebui sa fie prioritatea numarul unu la dumneavoastra si nu cosmetizarea centrului unde se vor cheltui sume fabuloase din banii publici.V-as propune sa anuntati 5 proiecte pe an si acolo unde aveti sustinerea lugojenilor printr-un vot la primarie sa va fie prioritare si nu acelea care reprezinta pentru dumneavoastra o prioritate.
Aspectul orasului este foarte important,daca dumneavoastra sunteti multumit cand va plimbati pe malul Timisului si jumatate de blocuri sunt izolate partial nu mai avem ce comenta.

Răspunsul primarului:
Stimată doamnă,

De cnd am nceput mandatul de primar am reuşit să demarăm un program de reabilitare a blocurilor, izolnd 29 de blocuri printr-o lege care ne dădea posibilitatea ca noi să suportăm toate cheltuielile. nsă acum acest aspect s-a schimbat și nu ne mai permite acest lucru, ci doar o garanţie pentru un credit bancar pentru cei care doresc să izoleze termic sau, n unele cazuri cu totul speciale, cnd Primăria suportă 30%, iar locatarii 70%, dar prin intermediul unui contract de mandat şi cu imposibilitatea de a vinde locuinţa izolată termic pnă la achitarea sumelor. Noi avem totuși alocaţi 45 de miliarde de lei și aşteptăm ca Guvernul să modifice legea așa cum s-a aplicat n 2009, o lege care a fost bună şi prin care am putut prelua noi partea de cofinanțare a proprietarilor. Pnă atunci nsă lucrările se pot efectua doar pe cont propriu.
Vă doresc sănătate şi numai bine.

Cu respect,

Primar
Francisc Boldea


Reclamă această sesizare ca fiind nepotrivită (trebuie să vă conectaţi)
Această sesizare a fost vizualizată de 695 ori