Prima pagină · întreabă primarul · Turism · Albume foto 16 August 2018
Conectare
Utilizator

Parola


Recuperare parolă
Lugojul.ro
Municipiul Lugoj
Informaţii utile
Parteneri
Curs valutar
Vremea la Lugoj
Harta Lugojului
Harta Lugojului
Fluxuri RSS
presiune scazuta apa
Meniu navigare: » Prima pagină » Sesizari » presiune scazuta apa

Sesizare:
Buna ziua d-le primar! Mi-as dori sa aflu cand o sa fie presiune la apa pe strada Miron Costin ! Sunt centrale care efectiv nu pornesc cauzata de lipsa presiunii la apa rece! Nu se poate face un dus cu o asemenea presiune! O sa radeti dar in perioada asta nici macar un dus rece nu se poate face!!Revenim in sec.XXI la lighean?
Apoi,eu n-am inteles de ce noaptea functioneaza semafoarele la Universitate!! Stai ca boul cu bicicleta la 4 dimineata si astepti sa se faca verde!! Vrei sa intri dinspre oras,ori dinspre Caransebesului la dreapta la semaforul de la Penny,trebuie sa astepti sa se faca verde!! Multumesc!!

Răspunsul primarului:
Stimată doamnă,

La ora la care vă răspund n cartierul dumneavoastră Micro II, (nu știu de ce dumneavoastră mi scrieți despre str. Miron Costin) presiunea la apă este un lucru rezolvat.
Conducta de pe str. Miron Costin ncă nu e legată de magistrala de pe str. Romanilor, dar vom face acest lucru ct de curnd. n ceea ce privește sensul giratoriu de la Universitate eu am făcut o propunere dar momentan nu s-a rezolvat. Semaforul din păcate nu poate fi oprit dect n condițiile legii și asa cum a stabilit Comisia de Circulație. Aveți dreptate cu semaforul de la Penny unde va trebui să intervenim și să avem culoarea verde spre dreapta. ncercăm să rezolvăm acest aspect ct de curnd, cu toate că acesta este n proprietatea magazinului Penny.
Vă mulţumesc pentru sesizare şi vă doresc sănătate şi numai bine.

Cu respect,

Primar
Francisc Boldea

Reclamă această sesizare ca fiind nepotrivită (trebuie să vă conectaţi)
Această sesizare a fost vizualizată de 714 ori