Prima pagină · întreabă primarul · Turism · Albume foto 20 Iulie 2018
Conectare
Utilizator

Parola


Recuperare parolă
Lugojul.ro
Municipiul Lugoj
Informaţii utile
Parteneri
Curs valutar
Vremea la Lugoj
Harta Lugojului
Harta Lugojului
Fluxuri RSS
Ingrijirea spatiului din jurul blocului
Meniu navigare: » Prima pagină » Sesizari » Ingrijirea spatiului din jurul blocului

Sesizare:
1.-Primul patron al magazinului de la parter (alimentara) a adus 20 de vaze triunghiulare din beton si le-a asezat pe marginea aleii ce duce la magazin. Atat! In ele se strange gunoiul, deseurile celor ce ies din magazin prezentand pericol de infectie,deoarece nimeni nu le goleste. N-ar fi posibil sa fie luate in ingrijirea Spatiilor verzi, a le aseza dealungul spatiului verde din fata blocului, a le umple cu pamant si a planta flori, ca in jurul blocului ANL??
2.- Pe cand taierile de corectie promise ale plopilor din fata blocului?? Trebuie sa vina o furtuna si sa se intample accidente?? Plopii sunt vechi (16 ani) si au crescut foarte mult...
3.- Cand apar cei de la Spatiile verzi si cosesc mecanic iarba din jurul blocurilor din zona, de ce nu o fac si in spatele blocului nostru?? Cresc tufe, balarii inalte langa scarile si zidurile din spatele blocului nostru...De ce nu le vad cei care taie iarba??? Nu-i controleaza nimeni?? Chiar azi iar au cosit, dar balariile din spatele blocului-nu!!!

Răspunsul primarului:
Din sesizarile dvs. anterioare a rezultat asfaltarea trotuarului din fata mazinului Plus spre blocul unde locuiti. Am ramas dator cu taierile de corectare ale plopilor. Pentru acele vaze triunghiulare cred ca o aducere aminte ar fi utila acelui proprietar. Acum formatia de la Sere si Spatii Verzi nu mai are rasaduri de flori. Nu am putut inlocui nici ceea ce s a furat si distrus pina la aceasta data.
Pacat ca nu ati facut observatia referitor la zona de cosit cind inca oamenii erau acolo. Cartierul Tesatori a fost deja cosit in 2 rinduri.
Va multumesc pentru interesul acordat!

Reclamă această sesizare ca fiind nepotrivită (trebuie să vă conectaţi)
Această sesizare a fost vizualizată de 971 ori