Prima pagină · întreabă primarul · Turism · Albume foto 20 Iulie 2018
Conectare
Utilizator

Parola


Recuperare parolă
Lugojul.ro
Municipiul Lugoj
Informaţii utile
Parteneri
Curs valutar
Vremea la Lugoj
Harta Lugojului
Harta Lugojului
Fluxuri RSS
la parcarea mult laudata
Meniu navigare: » Prima pagină » Sesizari » la parcarea mult laudata

Sesizare:
Locuiesc pe str Viorelelor si urmaresc cu interes parcarile noi ce se fac in zona mal timis.Chiar daca nu se fac neaparat in zona blocurilor C(probabil sun mai putine masini aici si implicit mai putini viitori votanti!?),m-am intrebat,de ce oare nu i-a venit ideea cuiva cu"capul mare" de la Primarie si sa puna in locul materialului cu care se paveaza parcarile,piatra cubica de pe str.Viorelelor si sa fie asfaltata aceasta strada pe care,sunt sigur,nu ati mai circulat d-le Primar cu o Dcaie cam demult(poate chiar niciodata deoarece inainte aveati alt tip de masina,nu? - si n-o sa va vina sa credeti dar chiar mai exista in Lugoj multi posesori de Dacie care,surprinzator,sunt si platitori de dari),consider totusi ca un sofer este mai interesat de calea de rulare decat de calitatea parcarii!Sincer,v-as invita sa parcurgem cam 1 km.pe piatra asta nenorocita din zona,poate va vin ceva idei in privinta ei!Cu stima,un posibil vot(nu e santaj,dar daca nu d-voastra,ATUNCI CINE???

Răspunsul primarului:
In cartierul Cotu Mic sunt mai multe strazi pavate de ex Splaiul Tineretii, Str. Cotu Mic si Viorelelor. In tot Lugojul din totalul strazilor 30% sunt pavate. De cind se executa lucrarile pentru parcari am fost de mai multe ori pe str. Viorelelor.
Poate de aceea s au efectuat reparatiile gropilor de pe str. dvs. spre Spital si str. Cotu Mic.
Pavelele cu care sunt facute aceste drumuri au ajuns sa fie greu de gasit si foarte scumpe. In programul de modernizare drumuri avem un nr de strazi care acum sunt pavate, prevazute a fi asfaltate si piatra cubica rezultata va fi utilizata la repararea celorlalte strazi. Aceste lucrari insa se vor executa dupa inlocuirea retelelor de apa din municipiu, lucrare care se va executa etapizat intre 2007 2009.
Va asigur ca am tot respectul fata de proprietarii de masini Dacia, uneori chiar mai mare fata de cei care detin masini cu "fite".
Va multumesc pentru interesul acordat.

Reclamă această sesizare ca fiind nepotrivită (trebuie să vă conectaţi)
Această sesizare a fost vizualizată de 1188 ori