Prima pagină · întreabă primarul · Turism · Albume foto 11 Decembrie 2017
Conectare
Utilizator

Parola


Recuperare parolă
Lugojul.ro
Municipiul Lugoj
Informaţii utile
Parteneri
Curs valutar
Vremea la Lugoj
Harta Lugojului
Harta Lugojului
Fluxuri RSS
Meniu de navigare: Prima pagină » Rubrica: Actualitate

A șaptea ediție a Galei Premiilor Lugojene
Rubrica: Actualitate
Data: 30.11.2017
Primăria Municipiului Lugoj organizează în parteneriat cu Fundația Europeană Drăgan cea de-a șaptea ediție a Galei Premiilor Lugojene reluându-se astfel un eveniment care nu s-a mai desfășurat de la finele anului 2013.

„An de an în peisajul orașului, în domenii diverse se desprind prin realizările lor profesionale o serie de oameni, elitele orașului, care ne fac cinste tuturor ducând mai departe faima Lugojului și a iluștrilor înaintași. Din acest motiv am hotărât ca, împreună cu Fundația Europeană Drăgan, să organizăm din nou Gala Premiilor Lugojene, o manifestare care își propune să răsplătească simbolic eforturile unor oameni ai acestor locuri care ating excelența în domeniul lor de activitate”, a declarat Francisc Boldea, Primarul Municipiului Lugoj.

Evenimentul se va desfășura vineri, 8 decembrie, începând cu ora 18.00 la Teatrul Municipal Traian Grozavescu. În cadrul manifestării vor fi acordate premii pentru excelență în mai multe domenii, respectiv: cultură, educație, sport, administrație, economie, social.

Invitat de onoare al Galei va fi mezzosoprana Aura Twarowska, cea care va primi cu această ocazie Diploma de Cetățean de Onoare al Municipiului Lugoj ca urmare a decernării acestui titlu prin Hotărâre a Consiliului Local Municipal.

Momentul artistic al Galei va fi unul de înaltă ținută și va include artiști consacrați, remarcați pe scenele din țară și străinătate. Alături de mezzosoprana Aura Twarowska amintim aici sopranele Veronica Anușca, Diana Chirilă, Elisabeta Marin, Sorina Silvia Munteanu, tenorii Cosmin Ifrim și Liviu Indricău, pianiștii Manuela și Dragoș Mihăilescu. Lector universitar dr. Silviana Cîrdu va asigura acompaniamentul la pian.