Prima pagină · întreabă primarul · Turism · Albume foto 24 Octombrie 2017
Conectare
Utilizator

Parola


Recuperare parolă
Lugojul.ro
Municipiul Lugoj
Informaţii utile
Parteneri
Curs valutar
Vremea la Lugoj
Harta Lugojului
Harta Lugojului
Fluxuri RSS
Meniu de navigare: Prima pagină » Rubrica:

Au fost redeschise fântânile din municipiu închise temporar pentru dezinfecție
Vineri, 12 august, municipalitatea a redeschis 21 din cele 22 de fântâni publice de pe raza municipiului care au fost închise temporar pentru dezinfecție la finele lunii iulie.
Marți, 9 august a avut loc acțiunea de dezinfecție a fântânilor după care a fost solicitată către Direcția de Sănătate Publică a Județului Timiș recoltarea de probe. Pentru 21 din cele 22 de fântâni probele au fost corespunzătoare microbiologic, putând astfel să fie redeschise pentru populație.
Singura fântână care nu se înscrie în parametrii normali de calitate ai apei este cea situată la intersecția străzilor Aurel Vlaicu și Caraiman. Aceasta va fi supusă în perioada următoare unor operațiuni mai ample de curățare, denisipare și dezinfecție.
“Așa cum ne-am angajat am făcut toate demersurile necesare și am reușit în cel mai scurt timp posibil să repunem în funcțiune fântânile pentru că în perioada de vară cetățenii folosesc mai mult apa și nu puteam să-i punem pe drumuri la cele care încă funcționau.” a precizat primarul Francisc Boldea.