Prima pagină · întreabă primarul · Turism · Albume foto 11 Decembrie 2017
Conectare
Utilizator

Parola


Recuperare parolă
Lugojul.ro
Municipiul Lugoj
Informaţii utile
Parteneri
Curs valutar
Vremea la Lugoj
Harta Lugojului
Harta Lugojului
Fluxuri RSS
Meniu de navigare: Prima pagină » Rubrica: Sport

Cea de-a XII-a editie a Cupei Concordia
Rubrica: Sport
Data: 08.05.2008
Clubul de Turism "Concordia" Lugoj are placerea de a va invita la cea de-a 12-a editie a concursului de cross country "CUPA CONCORDIA"

Daca crezi ca esti in stare crezi ca poti mai mult, sau pur si simplu vrei sa te intreci pe tine insuri sa in competitie cu alti sportivi, esti binevenit Duninica 8 Iunie 2008 ora 11:00 in vecinatatea satului Poganesti (accesul se face pe DN 68A Lugoj - Deva de la km 9 in dreapta). Vino si aliniaza-te la start alaturi de cei mai buni ciclisti din Romania ai momentului, dar si a celor mai entuziasti iubitori ai Mountain bike-ului.

Ideea este simpla: Vino, participa... si castiga! Se ofera premii in euro pentru locurile fruntase, o bicicleta mtb sau alte componente profesionale, accesorii, suveniruri. De peste 11 ani am ajus la o concluzie: merita sa iti incerci puterile si talentul in "Cupa Concordia" pentru ca orice concurent care trece linia de sosire este un castigator. Vino si tu, fii un castigator!

Inscrierile se fac la fata locului pe baza de buletin sau certificat de nastere (pentru minori + acordul scris al unui parinte). NU se percepe taxa de inscriere!

Pentru mai multe detalii vizitati www.concordialugoj.ro sau contactati-ne la telefoanele: 0724.087.485, 0721.405.133, 0765.445.131. Va asteptam!