Prima pagină · întreabă primarul · Turism · Albume foto 11 Decembrie 2017
Conectare
Utilizator

Parola


Recuperare parolă
Lugojul.ro
Municipiul Lugoj
Informaţii utile
Parteneri
Curs valutar
Vremea la Lugoj
Harta Lugojului
Harta Lugojului
Fluxuri RSS
Meniu de navigare: Prima pagină » Rubrica: Actualitate

Comunicat de presă 06.02.2017
Rubrica: Actualitate
Data: 14.02.2017
Având în vedere unele relatãri apãrute în mass - media privind funcționarea defectuoasã a camerei web instalatã pe clãdirea Casei de Cultura a Sindicatelor Primãria Municipiului Lugoj face urmãtoarele precizãri:

Sistemul de cinci camere web a fost instalat de municipalitate pentru a transmite on - line imagini din oraș. Numãrul maxim de utilizatori înregistrat zilnic este 5-7 vizitatori per camerã. Fiecare camerã poate fi accesatã simultan de un numãr maxim de 10 utilizatori.

Numãrul mare de accesãri simultane al celor interesați de cele întâmplate pe platoul Casei de Culturã a Sindicatelor a fãcut ca respectiva camerã web sã nu mai permitã nicio conectare dupã atingerea numãrului maxim permis de accesãri simultane (10), restul sistemului funcționând normal. Dupã ce numãrul de accesãri simultane a scãzut sub 10, camera web în cauzã a devenit din nou funcționalã, la fel ca și celelalte.

Pentru a evita pe viitor aceastã problemã, rugãm persoanele care acceseazã camerele web din municipiul Lugoj sã se deconecteze dupã 1-2 minute de vizionare. În acest fel imaginile camerelor web pot fi vizionate de un numãr mult mai mare de utilizatori.