Prima pagină · întreabă primarul · Turism · Albume foto 24 Octombrie 2017
Conectare
Utilizator

Parola


Recuperare parolă
Lugojul.ro
Municipiul Lugoj
Informaţii utile
Parteneri
Curs valutar
Vremea la Lugoj
Harta Lugojului
Harta Lugojului
Fluxuri RSS
Meniu de navigare: Prima pagină » Rubrica: Cultură

Concert aniversar - 25 de ani - în Peştera Româneşti
Autor: Calin Tiru
Rubrica: Cultură
Data: 02.10.2009
Anul acesta se împlinesc 25 de ani de la primul concert care a avut loc în Peştera Româneşti în anul 1984. Cu această ocazie, duminică, 4 octombrie 2009, cu începere de la ora 14:00, Peştera Româneşti va găzdui un concert aniversar.

Vor concerta Orchestra simfonica şi corul "Ion Românu" ale filarmonicii "Banatul" din Timişoara împreună cu solista Alexandra GUţU, conduşi de dirijorii: Remus GEORGESCU, Gheorghe COSTIN, Radu POPA, Iosif TODEA şi Roberto DE MAIO (Italia).

în program se vor regăsi lucrări din creaţia compozitorilor: Ludwig van Beethoven, Jozef Hajdn, Edvard Grieg, Felix Mendelssohn-Bartholdy, Wolfgang Amadeus Mozart şi George Enescu.

Intrarea este LIBERÄ‚.

Accesul se poate face cu trenul până în gara Făget sau Margina şi cu autobuze până la Coşava. Cu maşina se poate merge pe drumul dintre Deva şi Lugoj - DN 68A pâna în localitatea Coşava, din Coşava urmându-se şoseaua spre Valea lui Liman până în satul Româneşti. De aici se urmează traseul marcat - cruce galbenă - ce părăseşte satul în dreputul cimitirului şi duce până la peşteră (1 h mers pe jos).