Prima pagină · întreabă primarul · Turism · Albume foto 24 Octombrie 2017
Conectare
Utilizator

Parola


Recuperare parolă
Lugojul.ro
Municipiul Lugoj
Informaţii utile
Parteneri
Curs valutar
Vremea la Lugoj
Harta Lugojului
Harta Lugojului
Fluxuri RSS
Meniu de navigare: Prima pagină » Rubrica: Divertisment

Euro 2008 pentru lugojeni
Rubrica: Divertisment
Data: 01.06.2008
Cu ocazia Campionatului European de Fotbal 2008, Primăria Municipiului Lugoj va oferi numeroşilor iubitori ai sportului rege posibilitatea de a urmări acest eveniment pe tot parcursul său, în aer liber, într-o zonă centrală a oraşului. Amplasamentul ales este platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor.

Transmisia imaginilor se va face pe un ecran tip LED cu dimensiunile de 5 m lungime şi 4 m lăţime, care va fi amplasat pe un cadru metalic deasupra intrării în Casa de Cultură a Sindicatelor. în vederea preluării şi transmiterii în bune condiţii a meciurilor de la Campionatul European de Fotbal 2008 şi pentru a preveni orice întrerupere cauzată de posibile defecţiuni în reţeaua furnizorului de semnal vom asigura două surse de semnal TV, după cum urmează:

- o sursă de semnal TV prin fibră optică de la un furnizor de servicii de televiziune prin cablu
- o sursă de semnal TV prin antenă de satelit

Echipa de operare şi pupitrul de comandă pentru ecranul LED vor fi instalate în holul Casei de Cultură a Sindicatelor. Programul de funcţionare al ecranului LED va fi după cum urmează:

- în zilele cu meciuri: de la ora 10,00 până la ora de terminare a ultimului meci;
- în zilele fără meci (23-24.06.2008 şi 27-28.06.2008) de la ora 10,00 până la ora 00,00.

în perioadele fără meciuri pot fi transmise spoturi de informare, reclame comerciale, sau transmisiuni de divertisment. Pentru cei care vor dori să vizioneze meciurile de fotbal pe platoul Casei de Cultură, mai exact pe porţiunile de trotuar de pe latura cu râul Timiş - intersecţia cu spl. Brediceanu, se vor instala un număr de 14 terase, fiecare cu trei mese şi 6 bănci. Toate terasele vor avea câte un chioşc, iar în total aceste dotări vor putea găzdui aproape 400 de persoane. Atât chioşcurile, cât şi terasele vor fi construite din lemn, iar băncile şi mesele vor fi din lemn cu picioare în construcţie metalică, rabatabile.

Toate aceste elemente vor fi demontate după încheierea manifestărilor şi remontate pentru o altă manifestare. Utilizarea locurilor de către comercianţi se va face în regim de închiriere şi pentru a asigura un aspect cât mai estetic, vor fi utilizate exclusiv doar aceste module. Costurile pentru închirierea ecranului LED pe întreaga perioadă de desfăşurare a Campionatul European de Fotbal sunt estimate la 45.000 lei şi vor fi recuperate integral din tarifele pentru publicitatea difuzată în intervalele de timp cât nu sunt transmise meciuri de fotbal.