Prima pagină · întreabă primarul · Turism · Albume foto 24 Octombrie 2017
Conectare
Utilizator

Parola


Recuperare parolă
Lugojul.ro
Municipiul Lugoj
Informaţii utile
Parteneri
Curs valutar
Vremea la Lugoj
Harta Lugojului
Harta Lugojului
Fluxuri RSS
Meniu de navigare: Prima pagină » Rubrica: Cultură

Trupa de Teatru a Casei de Cultură din nou la Tulcea
Rubrica: Cultură
Data: 10.09.2009
Trupa de Teatru "Traian Grozăvescu" a Casei de Cultură a Municipiului Lugoj va participa, în perioada 25-27 septembrie, la ediţia a IX-a a Festivalului de Teatru "Tragos", ce se va desfăşura la Tulcea.

în organizarea Consiliului Judeţean Tulcea, a Primăriei Tulcea şi a Centrului Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Tulcea, Festivalul din acest an este structurat pe doua secţiuni: spectacole integrale, într-un act sau mai multe acte, din dramaturgia universală şi recitaluri dramatice individuale. Din juriu vor face parte şi cunoscuţii oameni de teatru: Claudiu Bleonţ, Åžtefan Cărăman şi Alexandru Boureanu. Valoarea totala a premiilor oferite de organizatori este de 5400 de lei.

Alături de trupa lugojeană, care va prezenta comedia "Haide, ucide-mă, dragoste" de Aziz Nesim, în regia Mariei Voronca, în distribuţie Ileana Căprariu, Lăcrămioara Androni şi Ovidiu Decean, la festival vor mai fi prezente şi Teatrul Centrului Cultural "Reduta"-Braşov, Teatrul "Podul" al Casei de Cultură a Studenţilor Bucureşti, Trupa "Salsovia"-Mahmudia, Teatrul "Veritas" al Casei de Cultura Isaccea şi Trupa de teatru "Altar" a Centrului pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Tulcea.