Prima pagină · întreabă primarul · Turism · Albume foto 11 Decembrie 2017
Conectare
Utilizator

Parola


Recuperare parolă
Lugojul.ro
Municipiul Lugoj
Informaţii utile
Parteneri
Curs valutar
Vremea la Lugoj
Harta Lugojului
Harta Lugojului
Fluxuri RSS
Meniu de navigare: Prima pagină » Rubrica: Divertisment

Ziua Internaţională a Copilului sărbătorită în municipiul Lugoj
Rubrica: Divertisment
Data: 22.05.2009
Luni, 1 iunie 2009, Primăria Municipiului Lugoj, în colaborare cu Clubul Copiilor, organizează o serie de acţiuni dedicate Zilei Internaţionale a Copilului. Organizatorii au programat între orele 10.00 - 10.30, pe Splaiul Coriolan Brediceanu o demonstraţie de carting.

între orele 10.00- 13.00, în zona platoului precum şi în faţa Casei de Cultură a Sindicatelor, vor fi amplasate diverse zone de interes care vor încerca să satisfacă curiozitatea şi pasiunile copiilor. între orele 10.00 " 11.00 va avea loc un spectacol de teatru "Motanul încălţat", la care au fost invitaţi copiii cu dizabilităţi din centrele de specialitate.

Iubitorii culorilor vor putea participa, între orele 10.00 - 13.00, la realizarea unor desene colective, la decorarea unor obiecte din ipsos, precum şi la numeroase desene pe asfalt în cadrul Aleii Artiştilor.
Talentul elevilor de la cercul Atelierul Fanteziei va fi demonstrat în zona picturii pe faţă. Au prioritate copiii costumaţi care vor participa la parada costumelor de carnaval.

în zona de mişcare se vor desfăşura ştafete sportive, concurs de alergare cu saci, va fi amplasat un tobogan gonflabil, se va organiza un circuit pentru maşinuţe telighidate, Twister etc. Pentru o amintire de neuitat alături de personaje drage copiilor sunteţi aşteptaţi la zona Foto. Fotografiile vor putea fi descărcate de pe pagina http:// lugoj.club.edu.ro. Generaţia Graffitti este o zonă destinată tinerilor noii generaţii pasionaţi de graffitti. Pentru participare este necesară completarea unui formular de înscriere care poate fi descărcat de pe pagina http:// lugoj.club.edu.ro. Pentru a participa la spectacolul artisic de dans şi muzică este necesar şi important ca toţi cei care doresc să prezinte un moment artistic să confirme participarea prin completarea unui formular care poate fi de asemenea descărcat de pe pagina mai sus menţionată.

Cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului se va organiza anul acesta pentru prima dată o paradă a costumelor (carnaval, spectacol, sport, etc.). Astfel, Parada costumelor va avea loc în intervalul orar 12.00 " 13.00 pe traseul Str. A. Mocioni - Podul de Fier " P-ţa J.C. Drăgan - Primăria Municipiului Lugoj. Organizatorii invită toţi copiii din oraşul nostru să ia parte la acest eveniment dedicat lor.