Prima pagină · întreabă primarul · Turism · Albume foto 20 Iulie 2018
Conectare
Utilizator

Parola


Recuperare parolă
Lugojul.ro
Municipiul Lugoj
Informaţii utile
Parteneri
Curs valutar
Vremea la Lugoj
Harta Lugojului
Harta Lugojului
Fluxuri RSS
Termeni şi condiţii: întreabă primarul
Sesizarile introduse reprezinta opinia semnatarilor, iar aceasta se poate deosebi radical de opinia responsabilor acestui portal. De aceea situl www.lugojul.ro nu îşi asumă nici o responsabilitate asupra corectitudinii sau autenticităţii sesizărilor exprimate. Acolo unde este posibil, sesizările care în opinia noastră vor fi considerate nepotrivite (fie prin modul de exprimare, fie în legătură cu problemele sesizate) vor fi şterse fără vreo avertizare prealabilă. Vor fi acceptate numai sesizarile exprimate decent si civilizat, care se refera la activitatea autoritatilor locale, refuzand publicarea in cadrul sistemului a opiniilor vulgare, jignitoare sau profanatorii, a celor care se refera la infatisarea sau handicapurile fizice sau a celor ce fac referire la viata personala a reprezentantilor autoritatilor locale. Orice sesizare care nu este semnata nu va fi acceptata pe sit. Raspunderea pentru continutul sesizarii revine in exclusivitate expeditorului (semnatarului sesizării)

. 1. TERMENI

Orice fel de comunicatie si informatiile initiate prin acest Serviciu vor fi guvernate de acesti termeni si conditii, ca reprezentand Acordul complet, exclusiv si definitiv intre utilizator si situl www.lugojul.ro. Portalul www.lugojul.ro isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil. www.lugojul.ro isi rezerva de asemenea dreptul de a amenda, adauga sau sterge orice aspect al serviciului in orice moment fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website. In cazul in care continuati sa utilizati acest serviciu si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii prezentului acord, inclusiv modificarile survenite.

2. DESCRIERE

întreabă-ţi primarul este un serviciu oferit de portalul www.lugojul.ro ce constă in posibilitatea tuturor vizitatorilor de a completa sesizari legate de activitatea autoritatilor locale. Scopul acestui serviciu îl reprezintă redarea unei imagini mai clare a sistemului de conducere reprezentat de autoritatea locala, prin prisma exprimarii libere a opiniilor membrilor comunităţii lugojene, ca beneficiari ai acestui sistem. Acest serviciu se doreste a fi un punct de referinta in alegerea si evidentierea dorinţelor si necesităţilor membrilor comunitatii lugojene, precum şi un liant facil (de expresie electronică) de legătură între membrii comunităţii şi reprezentanţii aleşi ai acesteia.

3. CONFIDENTIALITATE

Utilizatorul acestui serviciu este de acord ca www.lugojul.ro să poată monitoriza serviciul si să dezvăluie orice informatie necesara pentru a respecta legile, reglementarile sau alte cereri guvernamentale, pentru a administra in mod corespunzator serviciul sau pentru a se proteja pe sine sau membrii sai. www.lugojul.ro isi rezerva dreptul de a respinge sau inlatura orice material ce nu corespunde cerintelor noastre sau care poate fi interpretat ca fiind nepotrivit.

4. SISTEMUL DE GARANTII

Noi nu garantam calitatea, responsabilitatea, oportunitatea sau acuratetea informatiilor prezentate sau a serviciilor furnizate. Chiar daca noi facem tot ce este rezonabil posibil in a autentifica informatiile furnizate de membri la inregistrarea unsei sesizari, nu putem impiedica diverse persoane in a furniza informatii false sau actiona in scopuri ascunse. Noi solicitam fiecarui utilizator sa actioneze in mod onest si etic atunci cand foloseste serviciul. Cu toate acestea, nu putem fi siguri ca toate informatiile furnizate de utilizatori sunt actuale si corecte. Va incurajam sa comunicati cu alti utilizatori respectand principiile bunului simt si prudentei. Este responsabilitatea ta sa evaluezi increderea in si acuratetea tuturor formelor de garantie oferite de catre alti membri. Este responsabilitatea ta sa adaugi date corecte astfel incat sa primesti informatii precise prin www.lugojul.ro. Acest serviciu si informatiile prezentate pe acest website sunt furnizate "asa cum sunt", iar folosirea acestui serviciu se face complet si exclusiv pe riscul tau. Atat cat ii este permis de lege, www.lugojul.ro se deroga de asumarea oricarei garantii exprese sau implicite. www.lugojul.ro nu ofera nici un fel de garantie ca: serviciul va corespunde cerintelor tale, serviciul va fi oportun si fara greseala, rezultatele utilizarii serviciului vor fi in concordanta cu scopul propus, calitatea serviciului va corespunde asteptarilor tale, sau orice erori ale serviciului vor fi corectate. Nici un fel de sfat sau informatie, obtinute oral sau in scris de la www.lugojul.ro nu vor reprezenta garantie daca nu este expres mentionata in prezentul acord.

5. LIMITARI DE RESPONSABILITATE

www.lugojul.ro va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in website-ul nostru si noi vom incerca sa corectam erorile si omisiunile cat mai repede posibil. Cu toate acestea, www.lugojul.ro nu este responsabil pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de tine sau de alti utilizatori. In mod expres, esti de acord ca www.lugojul.ro nu va fi responsabil pentru nici un fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanta majora sau incidentale, incluzand dar fara a se limita insa la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din: utilizarea acestui serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui serviciu. Esti de acord sa protejezi si sa asiguri www.lugojul.ro si operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune de catre tine sau o terta persoana, in legatura cu utilizarea acestui serviciu, sau orice alt aspect relationat acestui serviciu.

6. LEGI SI JURISDICTIE

Orice litigiu, controversa sau reclamatie rezultata sau relationata acestui acord, sau incalcarea prevederilor sau anularii acestuia, vor fi solutionate conform legii.

7. TERMENI DE INTRERUPERE SAU SUSPENDARE

Acest acord devine efectiv din momentul acceptarii sale pana in momentul in care este incetat fie de catre tine, fie de catre www.lugojul.ro. www.lugojul.ro poate suspenda sau intrerupe utilizarea acestui serviciu fara a anunta in prealabil in cazul in care www.lugojul.ro considera ca ai incalcat sau nu ai actionat consistent in spiritul termenilor si conditiilor acestui acord. Esti de acord ca www.lugojul.ro nu-si asuma nici un fel de responsabilitate fata de tine sau orice alta terta persoana pentru orice eventuala incetare a accesului tau la acest serviciu.

8. CONDITII DE UTILIZARE CONTINUT

Informatia inclusa in acest site este protejata prin dispozitiile legii privind drepturile de autor. Utilizatorii sunt autorizati sa copieze sau sa imprime continutul paginilor sau documentelor prezentate in situl www.lugojul.ro, fara a le putea folosi in scopuri comerciale. Copierea, in orice forma, a continutului prezentat in situl www.lugojul.ro si utilizarea personala a acestuia va fi intotdeauna insotita de specificatia "Sursa: www.lugojul.ro". Prin aceasta autorizare, www.lugojul.ro nu transmite utilizatorilor licenta sau alte drepturi de autor asupra continutului prezentat in situl www.lugojul.ro.

Pentru folosirea serviciilor oferite trebuie sa fii de acord cu cele de mai sus.